Ett optimalt ställe för konferens

Jag ska vara med och planera ett event med några föreläsare från några olika företag i vår. Jag hade tänkt mig att man åker iväg i samlad trupp, exempelvis i gemensam buss från en viss samlingsplats i Nyköping. Sen åker man tillsammans till ett konferens-center. Jag har letat runt länge och mycket efter detta och tror att jag har hittat ett intressant ställe som skulle ha mycket att ge. Både upplevelsemässigt och tack vare dess fantastiska geografiska belägenhet. Konventet ligger i Grytsberg och heter Grytsbergs Säteri. Det ligger precis vid en vacker sjö, serverar god mat och huset och byggnaderna har anor från 1600-talet. Det finns möjlighet till övernattning och golf på en närliggande golfbana. Det är med andra ord ett perfekt ställe för att hålla en konferens ifrån Nyköping, Strängnäs eller Eskilstuna till exempel. Där tänker jag att man sedan har några inbjudna föreläsare och inspiratörer, jag har redan en i åtanke och bjuder på en middag med möjlighet till övernattning.