Restaurang med räkmackor och brulée

Smörrebröd är inte helt fel. Det bästa är om man har en med räckor. Men det vill till att det är färska räckor och att det blir lagom mycket av allting på smörgåsen för att det ska bli ett perfekt smörrebröd, vilket är något som få lyckas med. Dock har de på Två Små Svin alltid lyckats med sina räkmackor så om jag är sugen på det så är det alltid till deras restaurang på Östermalm jag går. Tycker verkligen att de har maträtter utöver det vanliga.

Utöver Två Små Svins smörrebröd så har de även otroligt goda desserter. Har testat deras bruleé med lakrits och den är så god. Jag som inte ens är så värst förtjust i lakrits tycker om den. Smakade på den när jag var på restaurangen tillsammans med en kompis som älskar lakrits och tyckte faktiskt att den var god. Så det blev att jag köpt en till mig själv nästa gång jag var där. Så det är nog främst de som jag kan rekommendera för att det är de som jag tycker bäst om att äta när jag går till just Två Små Svins restaurang på Östermalm. Lakritsbruléen eller räksmörrebrödet.

Jag kan vara ärlig med att säga att Två Små Svin inte är den billigaste restaurangen men är du som jag så kommer du inte att låta det skrämma dig. För jag går inte ut på restaurang så värst ofta vilket innebär att när jag väl gör det så tycker jag att det verkligen ska vara gott och då har jag inga som helst problem med att faktiskt betala lite extra för det.