River Kwai Thaimassage

Hej och hallå och varmt välkomna till bloggen. Jag hoppas att livet är underbart och att ni haft en fin vecka så här långt. Jag har några stora intressen här i livet vilket väl inte kan ha undgått någon, bland annat unnar jag mig att gå ut och äta på restaurang minst ett par gånger i veckan, sedan är kläder min grej också. Men i det här inlägget ska jag ta upp någonting helt annorlunda, något som jag provade på för första gången i förra veckan, massage. Jag gick till ett företag som erbjuder massage för oss i Vellinge med omnejd, och namnet på det här företaget är River Kwai Thaimassage. 

Det var första gången i hela mitt liv som jag gick på massage men inte den sista. Det var en vän till mig som länge har sagt att jag borde se mig om efter något företag inom massage i Vellinge eller häromkring, eftersom jag bor här. Min vän hade inte själv fått massage, men hon kände en person som varit på River Kwai Thaimassage och den personen tyckte att det var ett bra företag att gå till för att få massage. Jag är en rätt så nyfiken person av mig, så i samband med att jag bokade in tiden för min massage så frågade jag vad för slags massage som erbjuds till dem som vill få massage i Vellinge. Jag fick då veta att det utöver renodlade massagebehandlingar även går att få thaimassage där massören använder hela kroppen, armbågar, knän och fötter, att det finns oljemassage och även tantramassage och aromamassage. Det mesta inom massage med andra ord. Den här första gången valde jag en vanlig massage, nästa gång provar jag deras thaimassage.